DOGAĐANJA

Dobili smo novu sportsku dvoranu – najmoderniju u gradu

 

Važan događaj za cijelu školu zbio se 5. svibnja 2021. kada je svečano otvorena sportska dvorana OŠ „Đuro Ester“. Nakon 62 godine postojanja Škole, dobili smo odgovarajuće mjesto za vježbanje, treniranje, igranje utakmica, pripremu za sportska natjecanja. Dosada smo nastavu tjelesnog imali u većoj prostoriji, u učionicama, na školskim hodnicima, vanjskom igralištu i oko škole. Ovo je najmodernija dvorana u našem gradu, izgrađena u lučnom obliku od vrhunskih materijala i dobro opremljena. Izrazito je akustična, pa će nam poslužiti i za školske priredbe, kulturna događanja i okupljanja uz različite prigode – kako je tom prigodom naglasio predsjednik Vijeća učenika Luka Kiš.

U spotu povodom otvorenja sportske dvorane, koji su snimili naši učenici pod vodstvom svojih mentora, pogledajte kako izgleda nova sportska dvorana. U filmu se može vidjeti kako je tekla izgradnja dvorane. U filmu su također vrtićanci, naši učenici i rukometašice iz RK Podravka Vegeta pokazali kako će dvorana koristiti najmlađim građanima našega grada, ali i profesionalcima u sportu. Spot je objavljen na YouTube kanalu škole „Đuro Ester“: https://www.youtube.com/watch?v=905ObPn68gE

Svečanost otvorenja dvorane uveličali su predstavnici Grada Koprivnice, osnivača Škole, predstavnici izvođača radova, koprivničkih škola, Školskog odbora. Učenici su sa svojim učiteljima pripremili kratak kulturni program. Dvoranu su toga dana razgledali učitelji i učenici, djelatnici Škole, predstavnici Vijeća roditelja.

Ravnateljica Škole Sanja Prelogović najavila je kako očekuje da će nastava s učenicima u dvorani započeti  od iduće školske godine 2021./2022.

Ana Marija Buhić i Sara Višak, 7.a

Kategorija: