Iznenađenje na priredbi povodom Majčinog dana

Nakon dvije godine online priredbi konačno je održana jedna uživo, i to u Močilama s posebnim iznenađenjem - TEACHER MASKED SINGER.

U ponedjeljak 9. svibnja 2022. godine održana je tradicionalna priredba učenika OŠ „Đuro Ester“ povodom Majčinog dana i Dana obitelji kod crkve u Močilama. Učenici su pripremili pjesme, recitacije i igrokaze u čast majkama i najbližima iz obiteljskog doma. Priredbu je posjetilo mnoštvo učenika, roditelja i članova obitelji.

Posebno iznenađenje na priredbi bili su kostimirani nastupi učitelja te je tako naša škola imala svoj Masked Singer, po uzoru na zabavni televizijski show koji vodi poznata voditeljica Antonija Blaće, a prikazuje se svake subote na RTL–u. Učitelji su nosili Podravkine kostime, paprika, luk, i kostim Mirka Reciklirka, koji nam je posudila tvrtka Komunalac. Učitelji su pjevali, a publika je morala otkriti tko se skriva iza kostima.

Okupljene učenike i goste pozdravili su ravnateljica Škole Sanja Prelogović i velečasni Leonard Markač. Učenici polaznici Biblijsko–dramske grupi, koju vodi časna sestra Donata Gravić, dijelili su svim majkama ruže napravljene od krep papira.

Isječci iz priredbe objavljeni su na školskom YouTube kanalu za sve one koji su nekim slučajem propustili našu veselu priredbu.

David Mesarić, 6.c