PROSLAVA MAJČINOG DANA I DANA OBITELJI

Povodom Majčinog dana (14. 5.) i Međunarodnog dana obitelji (15. 5.) u ponedjeljak 15. svibnja učenici naše škole priredili su proslavu ovih posebnih dana u dvorištu Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo u Močilama. Učenici su recitacijama, igrokazima, plesom i pjesmom obradovali njihove majke, bake i članove obitelji, koji su ih  nagradili velikim pljeskom i velikim zagrljajem nakon nastupa.

Na priredbu su nastupali učenici razredne nastave za koje su ih pripremile njihove marljive učiteljice te polaznici Biblijsko-dramske grupe koje je pripremila radišna časna Donata. Voditelji programa bili su učenici sedmih razreda Marija Petrović i David Mesarić. Na kraju veselog programa s nekoliko toplih riječi okupljenoj djeci, roditeljima i učiteljima obratili su se mons. Leonard Markač te ravnateljica škole Sanja Prelogović, koji su kao i naši učenici istaknuli važnost majki i obitelji u odrastanju djece te smo pozvani da i iduće godine po 25. put održimo ovu predivnu svečanost na prostoru župe u Močilama.

Veliko hvala svima koji su sudjelovali u programu, koji su ga pripremili te svima koji su došli na ovu  čarobnu 24. proslavu Majčinog dana i Dana obitelji OŠ „Đuro Ester“!

Marija Petrović, 7.a