Dvjesto učenika i učitelja nagrađeno za uspješne rezultate

Učenici Osnovne škole „Đuro Ester“ koji su predstavljali sebe i svoju školu na natjecanjima, natječajima i smotrama te njihovi učitelji i mentori primili su Zahvalnicu ravnateljice Sanje Prelogović za uspješne rezultate i doprinos ugledu Škole.

Svečanost dodjele zahvalnica upriličena je u utorak 18. lipnja 2024. u sportskoj dvorani „Vinko Zember“. Ravnateljica Sanja Prelogović čestitala je učenicima na uspjehu, pohvalila njihovo zalaganje u područjima znanja, sporta, stvaralaštva. Dodjeli priznanja nazočili su svi učenici koji su pljeskom podrške čestitali svojim prijateljima, suučenicima i učiteljima na zalaganju i uspjehu tijekom ove nastavne godine. Zahvalnice je primilo djvestotinjak učenika i mentora. Ovom svečanom prilikom ravnateljica je istaknula kako se kao Škola ponosimo uspjesima svih naših učenika, ali još nam je važniji trud koji ulažu u sebe da postanu dobri ljudi.

Učenici naše škole koji su postigli zapažene rezultate na natjecanjima, smotrama i natječajima te njihovi mentori i ravnateljica, nagrađeni su izvrsnicama i poklonom Grada Koprivnice. Okupljanje učenika povodom dodjele nagrada upriličeno je u utorak 19. lipnja 2024. u Domu mladih.

Nagrade učenicima uručili su gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž. U ime učenika OŠ „Đuro Ester“ nagradu je preuzela učenica Marija Petrović koja je tijekom nastavne godine sudjelovala u brojnim natjecanjima iz različitih područja te na državnoj Smotri LiDraNo.

Svim učenicima i mentorima čestitamo na uloženom trudu i uspješnim rezultatima.

Nikolina Sabolić, prof., dipl. bibl.